Faglig baggrund

Med mig som ekstern erhvervspsykologisk ressource har du min faglige og teoretiske viden og erfaring til rådighed til at tilrettelægge og være garant for, at du og dine medarbejdere bliver hjulpet videre med det, der udfordrer og volder besvær i hverdagen.

 

Jeg har gennem mit voksne liv hele tiden arbejdet på at blive klogere og mere erfaren i at gøre det, jeg synes er spændende og det, jeg tror på virker, når det kommer til at forstå mennesker og hjælpe dem med at gøre det, der får dem til at trives. Jeg har uddannet mig til sygeplejerske, været voksenunderviser, og er nu psykolog og specialist i psykoterapi. Med begejstring og videbegær og virketrang har jeg deltaget i en alenlang liste af kurser og efter uddannelser. Senest har min lyst til kontinuerlig faglige fordybelse rettet sig mod fænomenet Compassion Fatigue, - på dansk: Omsorgstræthed – det særlige form for slidtage, som er en naturlig følge af  over tid at hjælpe mennesker, som har det svært.

 

Jeg har som psykolog arbejdet i voksenpsykiatrien, i palliation og siden 2006 som selvstændig med supervision, procesforløb, undervisning og individuel terapi. At arbejde med mennesker i fagligt målrettede procesforløb og under både frivillige og ufrivillige organisatoriske udviklingspres er min hjemmebane.

 

Det, jeg især brænder for, og som jeg fokuserer på, er supervision bredt forstået. Det handler om at hjælpe mennesker – enkeltvis eller i grupper – med at blive bedre til det, der udfordrer dem i hverdagen, så de bedst muligt kan løfte de opgaver, de er ansat til at tage kvalificeret hånd om.

 

For mennesker kommer til at trives gennem at lykkes!

Klinikside for privatpersoner

psykologisilkeborg.dk