top of page
20220610_113133.jpg

Faglig baggrund

Med mig som ekstern erhvervspsykologisk ressource, får du en erfaren, ambitiøs, engageret og nysgerrig samarbejdspartner for en stund. Sammen ser vi på, hvad du, din organisation eller dine medarbejdere ønsker anderledes, og med min faglige og teoretiske viden og erfaring til rådighed, tilrettelægger vi det forløb, som kan befordre og forankre forandringen.

 

Jeg stræber hele tiden efter at forstå menneskers og organisationers udfordringer og finde ud af, hvad der kan bidrage til en bevægelse mod bedre løsninger og at lykkes med kerneopgaven. For mennesker kommer til at trives gennem at lykkes! 

Jeg blev i '80-erne sygeplejerske, var i '90-erne voksenunderviser, og er nu psykolog og specialist i psykoterapi og supervisor. Med begejstring, videbegær og virketrang har jeg gennem årene deltaget i en alenlang liste af kurser og efter uddannelser, intenderet og målrettet. Andre gange har forunderlige, overraskende udfordringer og nødvendige beslutninger bragt mig på uforudsete læringsrejser. Paletten af forståelser og procesgreb har fået selskab af tilstødende erfaringer og viden.

Siden 2015 har min lyst til kontinuerlig faglige fordybelse rettet sig mod fænomenet Compassion Fatigue, - på dansk: Omsorgstræthed – det særlige form for slidtage, som er en naturlig følge af  over tid at hjælpe mennesker, som har det svært.

 

At arbejde med mennesker i fagligt målrettede procesforløb og under både frivillige og ufrivillige organisatoriske udviklingspres er min hjemmebane.

bottom of page